Huidverzorging op advies van je apotheker

Om je huid mooi en gezond te houden, vraagt ze een aangepaste en unieke verzorging. Je apotheker biedt je die zorg met een aantal zorgvuldig geselecteerde huidverzorgingsformules.

Speciaal voor jou geselecteerd

De apotheker helpt je niet alleen de juiste huidvergingsproducten te kiezen. De dermatologische formules die je bij hem bvindt, zijn speciaal geselecteerd op basis van hun voedende, beschermende en herstellende kwaliteiten. Alleen deze producten krijgen het Sensitique kwailiteitslabel én de naam van jouw apotheker.

Vertrouw op je apotheker

De verzorging van je huid is heel persoonlijk en hangt af van je huidtype. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn? Als expert en vertrouwenspersoon op het vlak van huidverzorging kan je apotheker je daarin adviseren. De apotheker is vandaag immers meer dan ooit een gezondheidsadviseur. Hij is uitstekend geplaatst om je met de juiste productkennis en ervaring bij te staan in je keuze van verzorgingsproducten met de kwaliteit die jij nodig hebt.

Inbetween paragraph decoration

Kwaliteitslabel voor een unieke huidverzorging

Het Sensitique kwaliteitslabel is je beste garantie voor een unieke huidverzorging die perfect aan jouw verwachtingen beantwoordt. De producten zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met apothekers én goedgekeurd door jouw apotheker. Elke formule – van de lippenbalsem tot de anti-age nachtcrème – garandeert een huidverzorging die je zintuigen streelt: de producten voelen zacht aan, ruiken lekker en doen je huid er stralend gezond uitzien.

Makes you shine

Ik zocht al lang naar een goede nachtcrème. Mijn apotheker adviseerde me één van haar Sensitique formules. Ideaal!”

Quote decoration

Maak jij ook de switch?

Ontdek de producten met het kwaliteitslabel bij je apotheker

© 2019 Sensitique